L’SSnowrow fa públics els tres primers artistes: Marco Carola, Adam Beyer i Ilario Alicante

Altaveu

El festival Snowrow tindrà lloc del 4 al 7 d’abril a Grandvalira. La cita ha confirmat els primers DJs que actuaran en la cita de música electrònica, que complirà la seva segona edició. Per un costat, l’italià Marco Carola; per l’altre, Adam Beyer. I, en tercer lloc, Ilario Alicante. Els concerts, cal recordar, tindran lloc als sectors de Grau Roig i del Pas de la Casa.

La música electrònica serà l’eix novament del festival, que barreja concerts amb la possibilitat de gaudir de les estacions d’Andorra. Enguany, no només s’aposta per activitats nocturnes, sinó que també es plantegen un programa diürn obert al púbic familiar.

Les estrelles, però, continuaran sent els artistes convidats. Els DJs. De moment, els organitzadors han revelat tres noms per començar a fer bullir l’olla i atreure aficionats d’aquest estil musical.

El primer és Marco Carola. El napolità, segons indiquen els responsables de l’Snowrow, és un dels “artistes reconeguts internacionalment per la seva destresa musical”. El segon és el suec Adam Beyer i el tercer Ilario Alicante. Al llarg dels pròxims dies es preveu anar fent públics més artistes.